Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі, а в підписі до нього вона написала вірш.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки у білосніжному костюмі, який складається з укорочених кльошних штанів із завищеною талією, і довгого оверсайз піджака, під яким видно чорний топ. Волосся співачки розпущене, а на її обличчі акуратний макіяж і легка посмішка, артистка не дивиться в камеру, вона прикрила очі і "слухає тишу". У підписі до фото Джамала залишила улюблений вірш Ліни Костенко.

"Душа – єдина на землі держава,
Де є свобода чиста, як озон.
Кордон душі проходить над світами,
А там нема демаркаційних зон.

Ліна Костенко

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Зупинись та послухай тішу... #myinspiration", - написала артистка.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери у захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Інші ж почали обговорювати свої улюблені вірші відомої української поетеси Ліни Костенко.

"Ти, моє натхнення, дякую тобі за твою творчість, я дуже сильно тебе кохаю, без твоєї музики і тебе не було б і мене", "Ти найкраща Джамала, люблю, люблю", "Моя улюблена Ліна Костенко", "Прекрасні слова генія", "Джамала, люблю вас. Ви надихаєте своїми піснями, вони дуже класні. Не можу дочекатися вашої нової пісні", "Дуже люблю вірші Ліни Костенко, їх глибину і точність. Спасибі Вам", "Які гарні вірші! Дуже надихає, Джамала!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.