Українська співачка MARUV, яка відмовилася виступати на Євробаченні, стала однією з найобговорюваніших зірок вітчизняної естради. Дівчину постійно супроводжують скандали. Однак, варто визнати, що в деяких з них дівчина винна сама. Аж надто у неї яскрава зовнішність, яка не залишає публіку у спокої.

Так, днями MARUV зробила знімок в стилі "інтелігентна провокація", чим знову привернула погляди прихильників до своєї персони. Про це пише портал "Політека".

Популярна українська співачка Анна Корсун, більш відома як MARUV не відноситься до списку найсором'язливіших зірок, що видно по її профілю в Instagram. Нещодавно вона опублікувала цікаве фото з однієї з фотосесій, на якому вона позує в латексних панчохах, прозорому светрику, а на ногах взуті дуже стильні ботфорди. Незвичайним у фото є те, що вона облизує своє коліно.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У підписі до фото співачка зазначила відомого українського фотографа Elena Geleta. Всього за лічені години фотографія зібрала 33 тисячі лайків і сотні захоплених коментарів від фоловерів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що MARUV по приїзду з Тель-Авіва спіткав неприємний казус. Її пограбували в українському аеропорту Бориспіль, коли співачка поверталася з концерту з Тель-Авіва, де виступала 29 березня. Про це вона розповіла в сторіс на своїй сторінці в Instagram. Співачка порадила всім ретельно пакувати свій багаж, оскільки його можуть зламати, як це сталося з MARUV.

Співачка повідомила, що в багажі нічого не було, проте злодії подумали на біжутерію, що це діаманти, золото і срібло. Все це вони просто витягли з валізи. Недарма у аеропорту є можливість запакувати валізу харчовою плівкою, щоб злодії, яким хочеться урвати ласий шматок, не змогли цього зробити.

Нагадаємо, скандальну MARUV обібрали до нитки в Борисполі: діаманти, золото і срібло.

Як повідомляв Знай.uа Тимошенко голосно грюкнула дверима: без них говорити не буде.

Знай.uа писав, Зеленский Тимошенко і Порошенко зустрінуться лицем до лиця: ви почуєте все.