Продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна, яка влипла в гучний скандал через шоу "Орел і решка", накинулася на відому російську співачку Земфіру.

Нещодавно відбувся благодійний вечір, організований відомою акторкою і режисером Ренатою Литвиновою. Захід відвідали багато російських знаменитостей, у тому числі і продюсер Яна Рудковська. Вона вирішила розповісти про вечір, поділившись відео з виступом Земфіри.

"Космічна Земфіра! Зарядила на рік вперед своєю енергетикою і вкотре зачарувала своїм талантом і унікальним голосом!Артист, який навіть дихає своєю музикою ! Я знову шалено зачарована нею...... Це був фантастичний вечір!", - написала захоплена Рудковська.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Проте, у коментарях Крапівіна вирішила висловити протилежну думку і напала на Земфіру з критикою.

"Шкода, що великий музикант і великий чоловік рідко поєднуються", - написала вона.

Користувачі не зовсім розуміють, чому продюсер несподівано вирішила "атакувати" артистку, але, швидше за все, має місце особиста образа. Деякі підозрюють, що причиною неприязні став недавній скандал, коли Земфіра несподівано розкритикувала популярних молодих виконавиць Гречку і Монеточку.

Нагадаємо, відомий український продюсер, кліпмейкер і режисер Нателла Крапівіна підтримала Володимира Зеленського на майбутніх виборах в президенти. Як відомо, у другому турі Зеленський буде боротися з чинним президентом Петром Порошенком.

Раніше Знай.uа повідомляв, скандальна українська співачка Світлана Лобода похвалилася новим шоу-туром по Європі, де виступить у Лондоні, Мілані, Празі та Відні.

Також Знай.uа писав, Світлана Лобода дала концерт в Італії, вийшовши на сцену в дуже незвичайному вбранні. Артистка приміряла блискуче відверте боді з глибоким декольте, високі ботфорти і прозору накидку, виставивши напоказ груди.