Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями та подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотоколажі, який з'явився в записі Тіни Кароль, вона постала на огляд публіки в стильному образі і незвичайній позі. Для яскравої фотосесії Тіна Кароль одягла довгу червону сукню з флористичним принтом на тонких бретельках. Завдяки колажу шанувальники можуть розглянути образ Тіни Кароль з різних ракурсів. Волосся артистки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі легкий макіяж з акцентом на губах, які вона нафарбувала червоною помадою.

Тіна Кароль не підписала свою фотографію, залишила лише кілька хештегів і зазначила фотографа, які її знімав. Шанувальники не залишилися байдужі та засипають компліментами нову фотографію Тіни Кароль, а також її спокусливий, чуттєвий образ. Фанати просто-таки в захваті від фотографій співачки та її чуттєвості та ніжності, без натяку на вульгарність.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Ну яка ж красива", "Дівчина, а ви буваєте не такою настільки прекрасною? А то кисень закінчується", "Фатальна жінка", "Чудово виглядаєш", "Як пройшов вчорашній концерт?", "Така тендітна і сильна одночасно", "Господи, скільки ж в тобі естетики", "Дівчинка-емоція", "Кожен твій рух зачаровує", "Якщо всі дівчатка шоковані від цієї краси, то що вже говорити про чоловіків? Наша нереальна, космічна, улюблена жінка", "Така тендітна і ніжна", "Тіна, навіщо ти так? Це ж вищий пілотаж! Люблю безмірно!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.