Популярна українська виконавиця Тіна Кароль, яка часто радує шанувальників ніжними знімками, показала гаряче фото, яке підкорило багатьох.

Артистка опублікувала знімок, зроблений у рамках зйомок кліпу на спільну пісню з групою Бумбокс Безодня, в своєму Instagram.

На фотографії Кароль позує в червоній сукні на тонких бретелях, яка спокусливо оголила її декольте і ногу. Біляве волосся зірки романтичними кучерями спадає на голі плечі, її очі закриті, а на губах — незмінна червона помада. Приглушені та напівтемні тони надають кадрам ще більшої сексуальності.

Дописники зірки прийшли в захват від нових фото і закидали її компліментами і поцікавилися, коли Тіна Кароль заспіває в дуеті з Даном Баланом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Українська співачка Тіна Кароль
Українська співачка Тіна Кароль

«Руками, плечима, волоссям, вустами…Нереальні кадри», «Шикарна леді», «Дівчина, а ви буваєте не настільки прекрасною? А то кисень закінчується», «Коли з Даном дует?», «Богиня! Космос!», «Шикарна! Таке чуттєве фото», «Обпекла, занадто гаряче», «Дуже сильно», «Ти – це якби секс був людиною», — вони написали в коментарях.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Нагадаємо, що весна в Україні вже входить у пору повного розквіту, а разом з нею розцвітають і зірки українського шоу-бізнесу. Так, у студію Каті Осадчої прийшла яскрава Тіна Кароль, замилувавши шанувальників ніжним образом, а з нею лідер Бумбокс " Андрій Хливнюк.

Разом у світлі вони з'явилися не просто так - презентували свій новий спільний хіт, який фанати вже встигли назвати "божественним поєднанням" і "музикою ангелів". Настільки експресивна в позитивному сенсі оцінка дісталася пісні "Безодня".

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна Кароль з'явилася в студії в ніжному літньому платті, яке відповідає головним трендам весна-літо 2019. Зелене плаття декороване квітковим принтом. Романтичність образу довершують акуратні рукави-ліхтарики.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.