Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новеньким відео. Знаменитість вирушила на відпочинок по США разом з чоловіком, популярним пластичним хірургом Едгаром Камінським. Так, парочка вирішила зупиниться в сонячному Орландо, Флорида, а артистка приміряла масу розкішним купальників, позуючи в басейні і біля нього.

"МомЕнто В морЕ", - пожартувала Камінська. Фолловери взялися коментувати: "Які конопушки милі😍", "Оператор молодець. 👌👍 Та цицечки крупним планом не забув показати)) 😆😍👏👏👍", "Скільки веснянок 😊", "Яка класна👌ну просто 👌", "Руда..... 100%! Наша!!!!!!!", "Ой)ти така веснянка вся))👍клас", "Окуляри для плавання стильні 😅".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.