Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам виходом нової книги. Мабуть, щоб привернути увагу до видання Волочкова вирішила показати балет 18+. Так, на своїй сторінці в соцмережі балерина опублікувала нове фото, на якому позує в залі для тренувань. І якщо зазвичай Настя займається в спортивному одязі, то в цей раз вирішила зняти штани і "танцювати" з голою попою. На цьому фото видно, що балерина стоїть в пікантній позиції, відкриваючи не дуже естетичний вигляд на своє тіло. У підписі до фото Волочкова розповіла про те, як прийшла в балет, і про свою нову книгу.

"У 5 років сталася доленосна подія – моя мама привела мене в Маріїнський театр, на балет "Лускунчик", після якого я вирішила, що стану знаменитою балериною. Про все це я не раз розповідала. Додам тільки, що навіть мама тоді не зрозуміла, що я не просто мріяла, а знайшла в той момент мету в житті. Коли виповнилося 9 років, мама привела мене у Ваганівське училище і там почула, що у мене немає ніяких даних для балету. Моїм батькам безапеляційно заявили, що так, танець дівчинка показала непогано і статура підходяща, але річ у тім, що… нема ніяких здібностей для балету.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Тоді мені вперше сказали, що у мене немає тих фізичних даних, які необхідні балерині, що ці дані, звичайно, можна розвинути, але для цього потрібні дуже багато часу і серйозна кропітка робота. Мені було відмовлено у вступі. Більше про моє дитинство і про те, як я зрозуміла, що хочу стати балериною, і як розвивала свої дані, ви дізнаєтеся в моїй книзі "Плата за успіх". Це моя відверта автобіографія. Зробити передзамовлення книги можна, пройшовши за посиланням у шапці профілю", - написала Волочкова.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.