Тіна Кароль зробила колюче зауваження в бік молдавського співака Дан Балана на шоу "Голос країни". Про це пише Clutch.

У неділю, 7 квітня, на 1+1 транслювався перший прямий ефір проекту "Голос країни". На сцену вийшло багато талановитих молодих артистів, яких вдалося відшукати зірковим членам журі. Однак, безумовним фаворитом вечора стала учасниця команди Дан Балана Катерина Бегу.

Тіна Кароль та Дан Балан

Перед виступом співачка заявила, що відчуває ревнощі Тіни Кароль через її наставника. Сама ж Кароль тільки посміялася у відповідь.

"Ось цей сценарій, який пишуть, те, що ти кажеш там, в кадрі, на рахунок того, що я можу ревнувати, ну що це за дурниці, люди? Якщо моє ім'я робить вам рейтинг, окей. Я насправді хочу сказати, що ви, можливо, красива пара", – сказала співачка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Що це вчора було з Даном Баланом?", "Мене ще здивувало, що після виступу Тіни всі встали (Монатік, Потап) і аплодували, а він (залицяльник) сидів як укопаний, навіть не кліпав. Ось і вся симпатія …", "Балана немов переклинило в бік" – помітили фани після інциденту.

Раніше повідомлялося, що в неділю, 7 квітня, відбувся 12-ий випуск популярного вокального шоу "Голос країни", у результаті якого в кожній команді залишилося по 2 учасника.

Тіна Кароль

Прямий ефір пройшов дуже напружено. Визначали долю учасників їх тренери, серед яких - MONATIK, Дан Балан, Потап і Тіна Кароль. Всі вони у новому випуску вибрали одного учасника, який потрапить до півфіналу. Ще одного півфіналіста обирали глядачі за допомогою голосування.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала все своє нутро одним фото.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тіна Кароль спокусила Instagram чуттєвим фото.

Також Знай.ua писав, на "Голос країни" з'явилася реінкарнація легендарної Квітки Цісик.