У четвер, 11 квітня, чоловік популярної української співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес назавжди закрив тему її вагітності. Як відомо, у суспільстві досить довгий час ходять чутки про те, що артистка перебуває в цікавому становищі.

Однак Дантес вирішив спростувати чутки про вагітність на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Дорофєєва каже, що я тут дуже гарний, а вона виглядає так, ніби скоро буде трьох народжувати. Ну подивимося. А поки, для всіх любителів чуток: ми не вагітні", - написав під фото артист.

Як відомо, Надя Дорофєєва та Володимир Дантес одружилися в липні 2015 року після трьох років стосунків. Зіркова пара неодноразово заявляла, що в майбутньому планує дітей. При цьому коли це може статися вони поки не знають.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

До речі, Володимир Дантес зізнається, що його не гризуть ревнощі, адже в їх союзі панує любов та довіра, правда, йому часто не вистачає коханої жінки поруч, адже він вважає її не просто дружиною, а своїм найкращим другом.

До повернення Наді після гастролей Вова вирішив відзначити прогулянкою по весняному Києву і оригінальним чотиривіршем. Поезію власного виробництва він опублікував на сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва похвалилася незвичайним селфі в дзеркалі, примірявши образ власного магазину одягу SoDodo. Так, артистка позувала у довгій синій сукні, яку прикрашено дрібними квіточками. Образ вона доповнила білими масивними кросівками та золотими сережками.

Як повідомляв портал Знай.uа, фанати помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить. Нещодавно артистка опублікувала в Instagram відеоанонс нового випуску свого влога, на якому позує в стильному, злегка шаленому образі.

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва показала фотографію з відпочинку в Дубаї, куди полетіла разом з чоловіком Володимиром Дантесом.