Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже незвичним для себе образом, позуючи в облягаючій леопардовій сукні з глибоким декольте і доповнивши вбрання масивними золотими прикрасами. Так, артистка розповіла, що ще 8 років тому, у свої 20, не любила татуювання, читати і яскравий одяг, але зараз все сильно змінилося.

"Колись мені поставили запитання про моє ставлення до татуювання.
8 років тому я відповіла, що не розумію дівчат, які їх роблять і навіщо псують своє тіло, а ще всього лише 2 місяці тому я й уявити собі не могла, що коли-небудь у моєму гардеробі буде річ з леопардовим принтом.
В школі я не любила читати, а сьогодні для мене час читання - дорогоцінний.
Табу поставлені мною раніше - сьогодні скасовані.
Мені подобається дивувати саму себе і пробувати щось нове!
По-моєму це і є свобода... ", - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Немає нічого постійного, рух - життя🥰❤️", "Дивно, але Дантес завжди дуже критичний до леопарда у Богині )(шоу Богиня шопінгу")", "Дуже крута!!! Вогонь 🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "Дуже мила і красива!!! 🍓🍓🍓Вище всяких похвал 💯 🔝🔝🔝))))))) ✌", "Та ти вишенька просто! Ти вишенька на тортику🍒".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.