Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу дивне фото в ще більш дивному образі. На фотографіях, які з'явилися в записі Лободи, вона постала на огляд публіки в "образі вдови". Співачка зображена у величезному чорному капелюсі з довгим чорним пером у вигляді прикраси. Також на фото видно, що крім капелюха на артистці чорний одяг. Світлана відображена у двох позах з різним виразом обличчя. На першому фото вона якось дивно примружилася, на її обличчі яскравий макіяж, вона тримає одну руку біля обличчя. На другому знімку Лобода відображена у момент одягання крихітних сонцезахисних окулярів на очі. На знімку також видно масивні персні на руках зірки.

Світлана Лобода не підписала свої фотографії, залишила лише маленький смайлик у вигляді розбитого серця. Цей смайлик викликав багато запитань у шанувальників зірки. Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів Лободи. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її образ і те саме розбите серденько.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Яка гарна, дуже чекаємо нову пісню і кліп", "Яка ж прекрасна", "Світлана, ти ідеальна", "Світлана нафіга тобі червона нитка на руці? Невже забобонна?", "Ви прекрасні! Ви ідеальні! І вам біса личать капелюхи! Та чорт візьми, вам все личить", "Як красиво, дуже мила, вище всяких похвал", "Чому в тебе серце розбите?", "Чому серце розбите? Тілль кинув?", "Як носик зробила, так красунею стала!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.