Українська співачка Настя Каменських виступить на розігріві у всесвітньо відомого співака Maluma. Про це передає Clutch.

Відома українська співачка Настя Каменських постійно знаходиться у центрі уваги. Однак, шанувальників не так цікавить творчість артистки, як її роман з відомим продюсером Потапом. Користувачі мережі впевнені, що знаменитий дует давно перебуває у шлюбі, але приховує це від публіки.

Проте, у середу, 16 квітня, стало відомо, що Настя "розігріє" зовсім іншого музиканта. Каменських виступить перед латиноамериканським артистом Maluma на великому сольному концерті в київському Палаці спорту. Таку новину співачка повідомила к своєму Instagram.

"Є плани на 8 липня? Правильно, ми разом з вами йдемо на концерт просто неймовірного латиноамериканського виконавця Maluma. Дуже щаслива, що мене запросили бути guest star на його концерті! Запрошую всіх вас: ми запалимо разом публіку і зробимо цей літній день по-справжньому гарячим! 8 липня, Палац спорту, побачимося там", — написала Настя.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, показав кумедне фото, на якому позує на сонячній вулиці в стильному прикиді.

На фотографії, що з'явилися в профілі Потапа, він постав на огляд публіки у вузьких синіх джинсах і білій футболці з оригінальним принтом, поверх якої накинув камуфляжну куртку з купою кишень. На ногах у нього чорно-білі кеди, а на голові, як не дивно, немає кепки, з якою Потап не розлучається майже ніколи. При цьому прихильники відзначили, що репер сильно схуд і навіть помолодшав на тлі скидання ваги.

Нагадаємо, Каменських перетворилася на прекрасну наречену, фанати радіють.

Раніше Знай.uа повідомляв, Каменських переплюнула Бейонсе неймовірним сукнею.

Також Знай.uа писав, Каменських у весільній сукні зізналася Потапу у коханні.