Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість представила новенькый кліп і пісню "Я тебя ждала", після чого запропонувала шанувальникам спробувати удачу в конкурсі. Так, артистка виклала короткий ролик і розповіла, що щасливчику дістанеться розкішний автомобіль BMW 3, ну або навушники, наприклад. Варто відзначити, що Кароліна знову засвітила кругленький живіт в облягаючій спідниці, а адже її вже давно підозрюють у другій вагітності.

"Пора сказати…
Саме сьогодні! Я оголошую СТАРТ свого першого безпрограшного розіграшу. Подарунки отримає абсолютно кожен.", - поділилася інформацією Лорак, перерахувавши призи. Шанувальники не пройшли повз: "насилу щоправда віриться що це правда 😪", "Яка ви красива ! Сама сама 🔥🔥🔥🔥", "Як завжди ефектна !", "Просто красуня!", "Дуже приємний сюрприз!!!", "Обман,привабливий обман.".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.