Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка російському артисту Владу Топалову, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала кумедне фото зі своєю подружкою Марією Іваковою.

Як виявилося, колишні ведучі програми "Орел і Решка" рідко бачаться, але не перестають дружити. І цього разу вони випадково зустрілися на зйомках у Москві. Ба більше, знаменитості не змовляючись вбралися в однакові костюми, тільки різного кольору. Хоча і в цьому Регіна знайшла символіку – їх костюми жовтого і блакитного кольору – як український прапор. Про це Тодоренко розповіла у підписі до фотографії. Також вона поділилася думками про енергетичний зв'язок між близькими людьми.

"Вчені психологи кажуть, що мати і дитина пов'язані невидимою пуповиною все життя. Адже ви знаєте випадки, коли мати передбачає, що може статися з її дитиною навіть на відстані тисяч кілометрів. Так от, я вірю, що між близькими людьми теж існує такий енергетичний зв'язок. Ми з Машкою @maria_ivakova знайомі вже років 7, можемо не бачитися по півроку і навіть не телефонувати, але все одно у важливий момент відчувати сильне жіноче плече один одного. А може, це гороскоп всьому провиною, адже ми обидві – близнюки. Вчора приїхали на зйомку #ГдеЛогика #тнт, не змовляючись одяглися однаково і навіть проділ на одну і ту ж сторону. Хтось може зауважити, що ми несвідомо повторили гаму українського прапора. Ану признавайтесь: 1. Хто ви за гороскопом? 2. Хто за гороскопом ваші друзі? Мої друзі – близнюки, терези, скорпіон. #регинатодоренко. Мій костюм від крутих – @shushu.official", - написала Регіна Тодоренко.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати відео Тодоренко. Багато захоплюються працьовитістю Регіни і бажають їй успіхів, а інші переживають, що вона так швидко повернулася до роботи і мало часу приділяє дитині. Багато також відзначили, що Регіна без смаку вбралася, адже до такого костюму зовсім не пасують кросівки.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.