Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, яким показала ідеальний ранок. Принаймні, саме так це і виглядає, хоча у шанувальників є сумніви, що так виглядає людина, яка щойно прокинулася.

На фотографії, яка з'явилася в записі Лесі Нікітюк, вона постала на огляд публіки сидячи на ліжку в білій сорочці. Це вбрання трохи сповзло з плеча телезірки і оголило її стрункі довгі ноги. Але найбільше більше уваги фанатів привернула незвичайна зачіска Лесі. Її волосся зібране у два грайливі пучки на маківці, а на обличчі Нікітюк досить яскравий макіяж, як для ранку. Леся сидить у спокусливій позі і з легкою посмішкою на обличчі дивиться в камеру.

У підписі до фотографії зіркова телеведуча написала: "Good morning", що перекладається, як "Добрий ранок". Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк питаннями та побажаннями, а деякі почали активно обговорювати ранковий образ телезірки.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Шикарна", "Краса, зачіска супер", "Леся, ти красуня", "Клеопатра", "Good morning baby", "Ох, ці ніжки! В кадр не поміщаються!", "Ух ти, яка прикольна!", "Солодкі смачні ніжки!", "Миленько, вам личить", "Як кішечка", "Леся, я люблю тебе", "Прекрасна фотографія!", "Наша красуня", "Дуже пасує така зачіска", "Добре в ліжечку", "Леся, ти така класна і красива дівчина", "Найкрасивіша у світі жінка", "А ніжки то які красиві", - пишуть в коментарях до фото Лесі.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.