Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість зворушливо привітала свого друга, кандидата в президенти України Володимира Зеленського, адже він, за даними екзитполу, лідирував з величезним відривом. Так, артистка виставила ніжне фото, на якому Володимир цілує свою дружину Олену і написала слова підтримки. Варто відзначити, що і продюсер Світлани, Нателла Крапівіна, також виступала в підтримку Зеленського.

"Шикарний поворот!!
Володимир , ми в Вас віримо❤️#дабудетмир", - поділилася радістю Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Сподіваюся, тепер все буде добре ❤️🙏", "Як же йому буде важко боротися з системою!...", "Сподіваємося на краще 😀", "Дуже сподіваємося на зміни✌️", "Дуже на Вас сподіваїмося..Зробіть Україну багатою та щасливою".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.