Примадонна російської естради Алла Пугачова, яка останнім часом вкрай рідко ділиться подробицями особистого життя, опублікувала свіже фото з чоловіком, шоуменом Максимом Галкіним.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Відповідний кадр співачка опублікувала у Instagram-акаунті їхньої 5-річної доньки Лізи Галкіної, викликавши ажіотаж серед шанувальників.

Знімок, на якому позують щасливі Пугачова і Галкін на тлі весняної зелені, ніяк не підписаний. До посту лише додано сердечко і підпис, що відзначає зіркових батьків. Фоловери помітили, що примадонна виглядає так добре, що різниці у віці навіть не відчувається.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Аллочка, прям квіточка", "Які гарні", "Наче й немає різниці у віці", "Спритна! Добре виглядаєте", "Супер пара", "Які ж Ви гарні, так приємно на Вас дивитися", "Такого бути не може! У 70 так виглядає", "Прекрасна, але співати більше не треба", – пишуть віддані шанувальники.

Нагадаємо, відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже актично веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав відеозвернення з привітанням Володимиру Зеленському, який лідирував у другому турі виборів презедента України з величезним відривом.

Максим Галкін
Максим Галкін

Так, артист прокоментував своє бачення політичної ситуації в країні, також додавши, що не збирається гастролювати по Україні, поки не буде налагоджено мир з Росією, а сам докладе до цього багато зусиль. Також Максим зазначив, що Володимира не зламали "мідні труби шоу-бізнесу", а значить не зламають і політичні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відома російська співачка Алла Пугачова, яка нещодавно відзначила своє 70-річчя, сильно налякала фанатів нездоровим виглядом.

Також Знай.ua писав про те, що після минулого дня народження та ювілейного концерту примадонни, в мережі з'явився дуже цікавий відеозапис.