У середу, 24 квітня о 22:45 у новому випуску "Світ навиворіт" Дмитро Комаров познайомить глядачів "1+1" із новою і наймолодшою зіркою бразильського футболу.

Про це Знай.ua повідомила прес-служба телеканалу.

Футбол для бразильців ― не просто спорт, а ціла релігія. Збірна саме цієї країни вважається найтитулованішою у світі.

Дмитро Комаров, Світ навиворіт

Герой нового випуску ЦСвіту навиворітЦ, 7-річний Марко Антоніо, вже отримав славу футбольного генія, а його дорослішання чекають у найбільших європейських клубах. Хлопчик сором'язливий і не любить зайвої уваги, але вже мріє стати півзахисником у футбольному клубі "Ювентус", одному з найстаріших і найвідоміших в Італії.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Майбутня зірка футболу колекціонує форми збірних світу. Марко Антоніо дуже зрадів, коли Дмитро подарував йому форму збірної України. Себе ведучий теж без подарунку не залишив ― зробив селфі з маленьким талантом, і вірить, що колись воно стане легендарним.

Попри недитячі успіхи та славу, значну частину життя хлопчика займають візити до лікаря. У нього виявили рідкісне захворювання, яке неможливо повністю вилікувати. Щодня Антоніо приймає по 8 препаратів, побічним ефектом яких є зупинка росту.

Окрім знайомства з Марко Антоніо, Дмитро Комаров завітає до героя минулих випусків програми, юнака Адріано. Свого часу ведучий вмовив хлопця вийти з кримінальної компанії й займатися футболом, а не торгівлею наркотиками. Але Дмитро довідався, що Адріано знову в небезпеці. Ведучий проекту спробує відшукати хлопця.

Чи має шанси маленький Марко Антоніо стати зіркою світового футболу, попри невиліковну хворобу, та чи врятує ведучий Адріано від кримінального майбутнього ― 24 квітня о 22:45 у новому випуску "Світ навиворіт" на "1+1".

Також проект можна переглянути на сайті або в мобільному додатку 1+1 video, який об’єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів 1+1, 2+2, ТЕТ, ПЛЮСПЛЮС, Бігуді, УНІАН-ТБ, 1+1 International, й дає змогу дивитись улюблені програми, фільми та серіали у будь-який зручний для глядача час.

Нагадаємо, популярний телеведучий, зірка тревел-програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров здивував шанувальниць несподіваною зміною образу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Дмитро Комаров розповів про свої найближчі плани та про те, чи збирається він одружуватись і з якої екзотичної країни він приведе дружину у свій дім.

Також Знай.ua писав про те, що Дмитро Комаров розповів про свої найближчі плани та про те, чи варто глядачам очікувати сезон "Світ навиворіт. Україна".