Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже дивне фото, на якому забавно скривилася на камеру. Так, артистка взяла участь у новому челленджері від глянцю Glamour, показавши себе без фільтрів і ретуші, а ще поцікавилася, на які теми шанувальникам цікавіше всього її слухати.

"#регина
Який контент ви хотіли б побачити в моєму Інста і на які теми поговорити?
до Речі, зараз проходить крутий челлендж #glamourбезретуши !", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери не пройшли повз: "Регіна не треба виставляти себе в такому вигляді красива молода навіщо гримаси", "Ви при повному макіяжі...про яку ретуш може йти мова.Вам ж не 40,що потрібно море фотошопу..загалом логіки немає", "На страуса схожа", "Оця фотографія говорить про те, що не всі жінки леді. 😏", "🤣Не знаю чому...але мені здається,що на цьому фото ви схожі на дятла Вуді😆", "Як це розвидіти 😂😂".

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.