Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала ролик-анонс нового випуску свого шоу "П'ятниця з Регіною". В гості до телезірки прийшла відома російська блогерка Катя Адушкіна.

Так, у ролику, який з'явився на сторінці Тодоренко, вона бере інтерв'ю у 15-річної Каті, яка почала свою "блогерську кар'єру" в 9 років. Катя Адушкіна – молодий російський відеоблогер. Катю часто називають найбільш успішним блогером-підлітком Росії. Вона навчається танців в колективі "Тодес", співає і радує підписників позитивним відеоконтентом. На канал цієї маленької дівчинки підписані вже понад 4 мільйонів користувачів YouTube.

Як відомо, після народження дитини Регіна Тодоренко знімає власне шоу у себе вдома. Так, в цей раз для зйомок вона вибрала досить простий і затишний наряд, який доповнила м'якими домашніми капцями. На відео видно, що телезірка наділа забавну білу футболку з текстовим принтом, а також довгу бежеву спідницю-гофре. Її волосся зібране в недбалий пучок на маківці, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до відео Регіна анонсує новий випуск свого шоу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Гостя, яку ви побачите в сьогоднішньому випуску "П'ятниці з Регіною" @prtshow здивує багатьох! Зустрічайте у мене в гостях Катю Адушкіну @katusha_adushkina! Катя розповість про те, як почала свою кар'єру… у 9 років! Про свої гонорари, про те, як кинула школу і про переїзд в США! Цікаво? Тоді швидше дивіться новий випуск "П'ятниці з Регіною", який, до речі, вже на каналі, а посилання в описі", - написала Тодоренко.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.