На 88 році життя загинув легендарний французький актор Жан-П'єр Марьєль, який за свою довгу кар'єру встиг знятися у більш, ніж сто фільмів. Передає Clutch.

Про смерть актора через тривалу хворобу повідомив місцевий телеканал BFM з посиланням на слова його дружини. Марьєль був справжнім метром комейдиного жанру.

Актор народився у Парижі у бідній сім'ї робітників. Він успішно знімався у кіно ще зі шкільних років. Закінчив престижний французький університет Вища національна академія драматичного мистецтва, де познайомився з такими відомими акторами, як Жан-Поль Бельмондо і Жан Рофшор.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Серед найвідоміших кіноробіт актора такі фільми, як "Код Да Вінчі", "Шагренева шкіра", "Учень Санти", "Велика гра", "Дипломатичний багаж", "Бездоганна репутація", "Маленька Лілі".

Раніше повідомлялося, що в місті Клінтон помер американський актор Кен Керчевал. Про це повідомляє видання The Variety.

Йому було 83 роки. Причина смерті не уточнюється, проте наголошується, що артист був завзятим курцем і страждав від онкологічного захворювання.

Керчевал народився 15 липня 1935 року в Волкоттвіллі, штат Індіана. Найбільшу популярність йому принесла роль Кліффа Барнса в телесеріалі «Даллас». Він також з'являвся у шоу «Крутий Уокер», «Розслідування Джордан», «Швидка допомога», «Вона написала вбивство», «Коджак», «Готель», «Човен кохання» і «Закон Лос-Анджелеса». Серед найбільш відомих фільмів з його участю — «Кулак», «Телемережа», «Солодка отрута», «Від семи років і вище» і «Острів Беретти».

Нагадаємо, померла учасниця численних міжнародних змагань у складі національної збірної України з боксу Юлія Лясота.

Раніше Знай.ua повідомляв, 24 квітня, стало відомо про смерть відомого французького співака і актора Діка Ріверза. Менеджер виконавця повідомив у Twitter, що Дік помер у Франції у віці 74 років від раку в день свого народження.

Також Знай.ua писав, померла зірка "Кадетів".