Відома українська співачка Настя Каменських випустила яскравий кліп на пісню "Обіцяю" в якому пообіцяла, що "буде кохати його завжди". Про це передає Clutch.

Нещодавно на офіційному YouTube-каналі Насті Каменських з'явилося зворушливе і романтичне відео на пісню "Обіцяю". Україномовна композиція дуже сподобалась фанатам NK, і за добу ролик набрав майже 1 млн переглядів. Правда, фанати вирішили, що кліп Настя присвятила своєму коханому, Потапу, адже він сильно нагадує "весільну клятву".

У пісні звучать рядки зізнання у почуттях дорогому чоловікові:

"Я обіцяю тобі любити, піклуватися про тебе, завжди підтримувати і надихати. Пам'ятай про це".

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники вирішили, що таким гарним способом Каменських вирішила зізнатися у коханні Потапу. Тим більше, Олексій виступив співавтором ліричної композиції.

"Настя, ви з Олексієм написали чудову пісню!!! Відмінну!!!! А цей кліп, на мою думку, найкращий з того, що ви знімали раніше", "Боже, яка гарна жінка. Королева!", "Здається, що це весільна клятва. І в кінці кліпу Настя у ролі нареченої. Нам чекати офіційних новин?))) Скільки можна тягнути інтригу", "Тепер всі наречені на своїх весіллях будуть співати майбутнім чоловікам цю пісню", "Красиво-красиво, ну а сенс хоч зрозуміли? Наша Настя вийшла заміж)", — пишуть у коментарях.

Нагадаємо, відома українська співачка Настя Каменських вирушила у романтичний Париж з репером Потапом, яким давно приписують роман і навіть шлюб. Так, артистка нарешті виконала свою давню мрію, побувавши у легендарному Луврі і навіть зробила селфі з мармуровим левом.
Раніше Знай.uа повідомляв, відома українська актриса Ольга Сумська, порадувала шанувальників в Instagram новим фото.
Також Знай.uа писав, Настя Каменських поділилася новенькими кадрами з Парижу, на яких виглядає дуже щасливою.