Головним героєм нового сезону шоу "Холостяк" на СТБ став телеведучий і головний редактор чоловічого журналу XXL Микита Добринін. Поки глядачі спостерігають, як красуні борються за серце завидного нареченого, він активно публікує яскраві фото в Instagram. Про це пише Clutch.

Так, у четвер, 25 квітня, Микита Добринін опублікував на своїй сторінці в Instagram новий знімок, на якому похвалився дорогим автомобілем. Телеведучий написав, що не радий можливому похолоданню, а підписниці почали просити його приїхати до них.

"Микита, покажи, як сильно ти радий тому, що наступного тижня трохи похолодає", — написав під фото холостяк.

Прихильниці тут же засипали його коментарями.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Маямі, чекаю", "Микита, приїжджайте в Іспанію, тут тепліше", "Приїжджай в Дніпро тут тепло", "Найпрекрасніший холостяк з усіх проектів!", "В Одесі дуже жарко", "Головне, щоб поруч було кому гріти", "У нас +15 Крим чекає на тебе", - пишуть закохані фанатки.

Раніше повідомлялося, що популярне українське шоу "Холостяк" триває і мільйони телеглядачів незабаром зможуть поспостерігати за новим побаченням. Так, на 8 тижні шоу, свого індивідуального побачення нарешті дочекається Оля.

Про це стало відомо завдяки повідомленням телеканалу СТБ.

"Я хочу, щоб формат нашого спілкування змінився в кращий бік, щоб з'явилося щось схоже на стосунки", - зізналася Оля.

"У мене неоднозначні емоції з приводу зустрічі з Олею. До цього наше спілкування складалося непросто, були якісь конфліктні ситуації, тому я не знаю, чого чекати від цього побачення. Може, воно буде останнім, а може, після цього наші стосунки вийдуть на новий етап", - припустив Холостяк.

Нагадаємо, екзотична красуня після відвертого зізнання покинула шоу "Холостяк".

Раніше Знай.uа повідомляв, найгарячіша учасниця "Холостяка" видала всі секрети Добриніна.

Також Знай.uа писав, Холостяк Добринін розкрив головний секрет успіху.