Зіркова українська телеведуча Регіна Тодоренко показала у мережі, як вміє жартувати на чоловіком Владом Топаловим.

Так, на своїй сторінці в Instagram артистка поділилася знімком чоловіка на прогулянці з синочком і зробила йому досить креативне визнання в любові.

Зокрема, на опублікованому фото чоловік Регіни Влад Топалов одягнений у шорти та футболку. Крім того в об'єктив потрапила частина коляски з малятком.

Влад Топалов

"#семейныебудниТТ @vladtopalovofficial, ти такий старий став, фу, зморшки на обличчі, уууууу.....щоки обвисли, але я все одно тебе люблю, незважаючи на те, що ти дуже страшний )" - з гумором написала Тодоренко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Прихильники сімейної пари відразу ж взялись коментувати недавній кадр зірки. Більшість фанатів відзначили хороче почуття гумору сімейної пари.

"Гідний стьоб над хейтерами, обожнюю вас, Регіна, за позитив" "Ахахааха.... зате Лазарєв як пасхальне яєчко". "Чоловікові не властиво бігти до косметолога за дозою ботокса". "Підтягнутий, стрункий, інтелігентний. Хай лопнуть від заздрості". "Круто коли в сім'ї присутній стьоб один над одним)". "Уявляю, якщо б Топалов так написав на всю країну))) Регіна, у тебе груди після пологів обвисли, розтяжки і целюліт, але я тебе люблю". "Регіна, ви молодець!! Щоб уникнути критики неадекватної на адресу свого чоловіка, сама написала , замість доброзичливців підписників!!)) Невже незрозуміло, що вона спец зробила, щоб ви не писали гидоти на адресу її чоловіка, як раніше завжди робили?? Регіна, ви прекрасна , з відмінним почуттям гумору, щира і вмієте любити!".

Нагадаємо, Регіна Тодоренко стала ведучою нового шоу про материнство на російському каналі "П'ятниця". Відео – це телевізійний анонс чергового випуску, в якому телеведуча розповідає про свій материнський досвід.

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренк виставила яскравий кадр з сином Михайлом зазначивши, що тепер вони живуть в трейлері, щоправда тимчасово, поки переїжджають від студії до студії.

Також "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко взяла участь у новому челленджері від глянцю Glamour, показавши себе без фільтрів і ретуші, а ще поцікавилася, на які теми шанувальникам цікавіше всього її слухати.

"Секта 25%": як політтехнологи Порошенка розколюють країну - Чаплига