Відомий хореограф Олена Шоптенко розповіла про радісну подію в її родині.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що днями свій ювілей відсвяткував дідусь відомої танцівниці. Йому виповнилось 100 років. Фотографією з ювіляром Шоптенко поділилась в одному із соціальних мереж.

Танцівниця зізналась, що розлука дається їй дуже важко, проте рідні допомогли доглянути за малим сином поки Олена поїхала вітати ювіляра.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мій дід - моя велика гордість. Ветеран війни, мудрець і справжній полковник. Я навіть уявити собі не можу, скільки всього він пережив і переніс, і дуже пишаюся тим, що в свої сто років вона бадьора, зберіг позитивний настрій, по-справжньому любить життя і кожен день проживає із задоволенням", - прокоментувала Олена.

Варто нагадати, що 43-річна Наталя Могилевська зараз активно гастролює Україною. Щільний концертний графік не дозволяє співачці вийти з форми, що вона і демонструє на нових фотографіях в соціальних мережах.

Народна артистка України давно небайдужа до танців. Про це ми знаємо ще з часів першого сезону проекту “Танці з зірками”, де Наталя Могилевська з Владом Ямою посіли друге місце, пропустивши вперед Володимира Зеленського з Оленою Шоптенко. У 2017 році зірка взяла реванш у парі з Ігорем Кузьменком. Відтоді уся концертна програма артистки наповнена не лише вокалом, а й танцями.

Нагадаємо, відома українська співачка Джамала зараз отримує задоволення від материнства та професійно поєднує це з кар'єрою. Зірка зараз виховує сина Еміра-Рахмана, якому виповниться рівно один рік 28 березня. Нові знімки співачка виклала на своїй сторінці в Instagram-Stories.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий український танцюрист, суддя "Танців з зірками" Влад Яма та його чарівна дружина знялися у досить чуттєвій фотосесії для одного з українських глянців. Також Влад Яма розповів, за що цінує свою другу половинку.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Шоптенко вирішила поділитися найпотаємнішим і навіть розповіла, як її лагідно називає чоловік.

За мовний закон голосували депутати, яким довіряє 4% населення - Пальчевський