Скандальна українська співачка Ані Лорак вразила шанувальників цікавим відео на якому з'явилася в незвичайному образі.

Зірка вирішила підкорювати простори Німеччини. Так, зовсім нещодавно вона поділилася новиною про те, що починає свій новий тур по Європі, де представить популярне шоу під назвою DIVA. Лорак розповіла, що присвятила своє шоу жінкам, які зуміли завдяки талантам і завзятості домогтися виконання своїх мрій.

Відео зірка опублікувала на своїй особистій сторінці в Instagram. Лорак зворушливо подякувала шанувальникам з Німеччини за те, що вони так тепло і радісно зустріли її виступ.

Ані Лорак засвітилася на відео в досить незвичайному і дивному пальто білого кольору. По-перше воно розшито бахромою, яка створює ефект масивності, а по-друге пальто на кілька розмірів більше виконавиці і просто негарно на ній висить.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В коментарях фанати Лорак почали активно обговорювати побачене. Багато хто був у захваті від артистки, вітав її з концертом, а інші зазначили, що виступ у Німеччині їм зовсім не сподобалося, і її вбрання нагадує білого ведмедя або мавпочку, що скакає по сцені:

«Навіщо Ви обманюєте?? Не продано половину квитків. Був напівпорожній зал. Це найгірший концерт за 20 років,які я живу в Німеччині. Шкода і часу,і грошей і обмануті надії. Тільки останні 5 пісень подавали глядачу. А перші півтори години ми повинні були слухати невідомі нудні пісні. До нас треба їздити з хітами. Ми тут нудьгуємо, і для нас ці концерти,як ковток свіжого повітря. А стільки фонограми…, соромно має бути. Але зате переодягалася Ані разів 20. Шкода витраченого часу.», «Яка гидота», «Це що ще за БЕРЛІНСЬКИЙ білий ведмідь», «Знову — ця лохудра в труселях! Позорище старе! 😀😀😀», «їй до світового рівня — як до Парижа раком !», «Що гарного? Веде себе як мавпа на публіці».

Ані Лорак
Ані Лорак

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.