Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила спільне фото з сином Михайлом у візочку і чоловіком Владом Топаловим, показавши звичайні сімейні будні. Так, артистка саркастично відповіла недоброзичливцям, які часто називають її коханого старим і страшним, просто погодившись з ними.

"#семейныебудниТТ
@vladtopalovofficial , ти такий старий став , фу , зморшки на обличчі , уууууу.....щоки обвисли 😂😂😂, але я все одно тебе кохаю ❤️, незважаючи на те, що ти дуже страшний ) 😈", - пожартувала Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Гідний стьоб над хейтерами😄👍обожнюю вас, Регіна, за позитив )", "Уявляю, якщо б Топалов так написав на всю країну))) Регіна, у тебе груди після пологів обвисли, розтяжки і целюліт, але я тебе люблю🤣", "Мені зовні Топалов теж дуже не подобається. Але якщо він хороший чоловік і батько, то це добре. Це головне)", "Чоловікові не властиво бігти до косметолога за дозою ботокса 👍🏻", "Навіщо так грубо з чоловіком 😂🤷‍♀️", "Круто коли в сім'ї присутній стьоб один над одним)".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.