Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася яскравим відпочинком в заміському коплексі недалеко від Києва, трепетно привітавши всіх шанувальників зі світлим святом Великодня. Так, артистка позувала на тлі озера і дерев'яного будиночка, примірявши чорні лосини, туніку з анімалістичним леопардовим принтом і масивний клатч.

"Так виглядає переможець Великоднього турніру «Битва крашанок»
P. S. Підозрюю що виграла...бо за мене проголосували люди😆😎", - пожартувала Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Леся ти красива😻😻😻😻😻😻🐇", "Суперово виглядаєш 👏", "Обожнюю😊❤️", "Леся, класно виглядаєш👍", "Вау 🙌🏻яка гарна 😌😌", "👍👍Красуня ❤️🔥❤️❤️❤️❤️😍", "Леська, Божеее, як гарно в тебе там".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.