Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже важливий пост про те, скільки води потрібно випивати людині на добу. Виявляється, важливо не тільки кількість вживаної рідини, але і час, коли її треба пити. Також Аніта додала, що схуднення починається саме з питного режиму.

"ВОДА

1. Скільки:
- 40 мл на 1 кг маси тіла на добу ( наприклад: якщо я важу 55 кг, то множу на 40 мл = 2200 мл ) з цього 50% повинно надійти з водою (1 л 100 мл) + 50% з їжею( ягоди, фрукти, овочі складаються в основному з води ;) наприклад огірок - це 98% води + кефір, суп, чай, хліб, каші варимо наливаючи воду...і тд. Скрізь є вода.

2. Коли:
- вранці натщесерце 1 або 2 склянки - перед кожним прийомом їжі (через 15-20 хвилин)
-можна під час їжі, якщо для оновлення смакових рецепторів, а не щоб проштовхнути непережуване)
- під час тренування (скільки потіємо-стільки і п'ємо)
- перед сном не більше склянки ( щоб не порушувати сон походами в туалет) - в задушливих приміщеннях, де сухе повітря, в літаку - під час довгих промов, лекцій, і т д. (коли потрібно багато говорити)
- за потреби (особливо якщо відчуваємо голод, спочатку випити склянку води - можливо це була спрага;)

3. Як:
- дрібними ковтками, не залпом
- кімнатної температури або теплої (холодна погіршує роботу шкт )
- з лимоном, лаймом, м'ятою, якщо у вас немає проблем зі шлунком
❗️Важливо. Схуднення починається з регулювання питного режиму. Шукайте, дізнавайтесь більше❗️", - поділилася порадами Луценко. Фолловери ж залишилися в захваті і почали дякувати телеведучій, задаючи безліч питань.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", тож вирішила не тільки навчиться новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.