Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим теплим кадром, позуючи в легкому темно-синьому платті і сонцезахисних окулярах. Так, артистка заінтригувала новою відпусткою, проте поки не зізналася, куди саме вирушила. Варто зазначити, що протягом пари тижнів Світлана піддалася одразу кільком скандалам, пов'язаними з шоу "Голос. Діти" і звинуваченнями від організаторів її концертів в Берліні. Найуважніші шанувальники також помітили, що їхній кумир, можливо, проведе відпустку в Ізраїлі.

"В довгоочікувану відпустку 🤲", - поділилася радістю Лобода. Фолловери почали підтримувати співачку: "Свєта, гарного Вам відпочинку! Здоров'я Вам та вашим діткам! Мирного неба над головою!", "Так, після всього цього....відпочиньте!!", "Ви заслужили цей відпочинок, після всіх подій, що відбулися ❤️ Хорошої відпустки, теплої погоди ❤️❤️❤️", "Чекаємо класні фотографії з відпустки. Ви їх робити як раз вмієте.🤤😘🤞", "Свєта, ти прекрасна😻😘❤️", "Красуня ❤️".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється їй.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.