Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила ніжне фото з відпочинку в Туреччині, позуючи без макіяжу за апетитним сніданком. Так, артистка приміряла смугасту рожеву кофтинку з глибоким декольте, а ще розповіла про те, що найбільше любить під час відпустки. Варто відзначити, що на цей раз Регіна відправилася в романтичну подорож з коханим чоловіком Владом Топаловим.

"#Turkey#weekend
Найбільше в готелях я люблю ні спа, ні пляж 🌴, ні номер і навіть не вид з вікна. Найбільше в готелях я люблю сніданок! Адже якщо вид з вікна може бути будь-яким, то ранкова трапеза – це завжди красиво! Обожнюю ці білосніжні скатертини на столах, красиво викладені серветки, сервировану їжу, а якщо сюди додати ще й шум моря за вікном, то ранок стає по-справжньому чарівним! Саме так і почався сьогодні мій день. До речі, мій чоловік @vladtopalovofficial теж обожнює сніданки, і у нас навіть є традиція - іноді раз на місяць або на два виїжджати зранку в готель на сніданок 🍳; він набирає корито бобів і яєць , а я - фрукти , млинці 🥞 і овочі 🍅
Що ви сьогодні їли на сніданок ?) #регинатодоренко", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери ж не пройшли повз: "Півкраїни на сніданок ще тиждень буде доїдати паски 😄", "Щось замало фруктів,і овочів у вас на столі🤣", "яка ви красива😍", "Від такого сніданку на животі можуть з'явиться складки 😟", "Виглядає дуже затишно 🤗", "Красиве фото💖💖💖☀️☀️💖", "Яка Ви красива ✨".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.