Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася новою яскравою подорожжю, відправившись на відпочинок в спекотну Анталью. Так, артистка виставила яскравий кадр, позуючи в білому свитшоти і коротеньких шортах, доповнивши образ прозорою сумкою і яскраво-червоними сонцезахисними окулярами. Також Надя зізналася, що попереду у неї цілих 7 концертів поспіль, однак їй це дуже подобається.

"Позаду мої весняні канікули , а попереду 7 концертів поспіль . Люблю контрасти !", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "найкрасивіша😻😻😻", "Дуже красива💙💙💙💙", "Раптом зрозуміла чому ваші фото так притягують...Ви постійно посміхаєтеся!!! Посмішка красива, відкрита!!! Ви молодчинка!!!!", "БОГИНЯ😍", "Красива посмішка", "Наша українська красуня❤️❤️❤️", "Красуня👍Посмішка🔥".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.