Відома українська співачка Тіна Кароль опублікувала фото з 10-річним сином Веніаміном від її покійного чоловіка Євгена Огіра. Передає Clutch.

Знаменита артистка вирішила відсвяткувати Великдень зі своїм сином, який прилетів до мами в Україну з Великобританії, де навчається. Разом з дитиною Кароль провела культурні вихідні: вони сходили на балет, на ефір шоу "Голос країни" і на церковну службу.

На своїй сторінці в Facebook Тіна опублікувала фото з храму, куди вони з Веніаміном прийшли освятити пасхальний кошик. "Христос Воскрес!", — підписала публікацію співачка.

Шанувальники не пройшли повз і буквально засипали Тіну Кароль та її сина компліментами. Вони відзначили, що Веніамін дуже схожий на тата.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Як же синочок схожий на тата. Зі святом Вас. Христос Воскрес", "Ви просто чарівні!", "Нехай радість наповнить ваші серця теплом. Великих успіхів та божої благодаті Тіні і її синочку", "Благополуччя в родині, радості в душі, нехай Господь оберігає Вас від усіх шкідливостей!", - пишуть у коментарях.

Раніше повідомлялося, що популярна українська співачка Тіна Кароль опублікувала відео, на якому проводить час з сином.

На короткому відео видно, що Тіна разом з сином насолоджується постановкою "Жизель" у головній ролі з примою-балериною Катериною Кухар.

Син співачки Веніамін уважно спостерігав за дійством на сцені. Кароль у свою чергу потайки знімала це все. Далі вона на кілька секунд перевела камеру на себе.

Нагадаємо, популярна українська співачка Тіна Кароль показала фанатам нову ніжну фотосесію. Відповідні фото з'явилися у Instagram співачки.

Раніше Знай.uа повідомляв, Тіна Кароль похвалилася дуже незвичайним вбранням з премії "Золота Жар-птиця". Так, артистка красувалася на червоній доріжці у довгому чорно-білий сукні, верх якої був розшитий золотими нитками з зображенням тигра.

Також Знай.uа писав, Тіна Кароль похвалилася неймовірним портретом, який розкрив її характер.