Перша музична відеоробота гурту DakhaBrakha за останні 5 років, нова пісня Сергія Бабкіна із зіркою "Голосу країни" та "Гаївка" від гурту "GG ГуляйГород" і американського екстрасенса. Пропонуємо твоїй увазі наш дорогий читач добірку україномовних музичних новинок.

Ви готові оцінити новітні українські пісні? Поїхали!

DakhaBrakha - Monakh (кліп)

Український етно-хаус гурт DakhaBrakha випустив музичне відео на пісню Monakh, яке стало першим кліпом колективу за останні п'ять років.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

DUDA ft. Сергій Бабкін — Крила (кліп)

Колишній лідер групи 5nizza, Сергій Бабкін та учасник сьомого сезону популярного вокального шоу "Голос країни" Роман Дуда (DUDA) представили кліп на спільну україномовну композицію під назвою "Крила".

Фагот — мантра (кліп)

Лідер гурту "ТНМК" Фагот опублікував кліп на пісню "Мантра", яка увійшла в саундтрек українського фентезі-фільму "Сторожова Застава".

Jazzforacat і Валерій Харчишин — Горизонт (відео)

Ви легко впізнаєте голос фронтмена "Другої Ріки" у свіжій роботі під назвою "Горизонт", записаної разом з Сергієм Асафатовим, вокалістом вінницької команди Martovi Orchestra в рамках його акустичного сайд-проекту Jazzforacat.

5 Vymir - Ламай (кліп)

Київський інді-гурт 5 Vymir оприлюднив свій четвертий офіційний ролик, і тут дійсно є на що подивитися. Режисером кліпу "Ламай" виступив Андрій Бондар, за задумом якого, головні герої ролика складаються з символічного візуального колажу, унікального для кожної конкретно взятої людини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український продюсер, репер і зірковий тренер шоу "Голос країни" Потап дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав спільний знімок з Настею Каменських з далекого минулого.

Нагадаємо, Седокова шокувала голосом без фонограми: "краще радуй інтимними фото".

Як повідомляв Знай.uа Полякова показала неймовірну схожість з Кіркоровим: не впізнати, щось неймовірне.

Також Знай.uа писав, YouTube Music для Android отримав довгоочікувану функцію.