Відома російська телеведуча Анфіса Чехова завжди славилися своїми пишними формами, але останнім часом вона сильно схудла. Віддані шанувальники відзначають, що знаменитість вже давно не можна назвати пампушкою.

Чехова безсоромно ділиться своїми секретами краси, один з яких... клізма. За словами телеведучої, їй регулярно роблять клізми у спеціалізованих закладах.

"Краще голодування і старих добрих клізм нічого не існує" - запевнила Анфіса.

Крім того, Анфіса розповіла, що повністю виключила зі свого раціону цукор і регулярно труїть паразитів, які розплодилися в її організмі.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Одного разу я звернулася у спеціалізовану клініку, здала аналізи: у мене знайшли купу всього! Потім мені розповіли, що паразити живуть у кожному з нас і у всіх органах. Звичні аналізи в поліклініках їх не показують. Тепер паразитів продовжую труїти регулярно", - заявила теледіва.

Раніше повідомлялося, що відома співачка Бейонсе зізналася, що після пологів набрала цілих 40 кілограм, які успішно скинула. Як їй це вдалося?

Після народження близнюків Сера і Румі Бейонсе зрозуміла, що просто не влазить в старі сценічні костюми. Вона розпочала активну роботу над собою.

"Щоб досягти мети, мені довелося сісти на сверхсувору дієту — ніякого цукру, нічого мучного, нічого високовуглеводного. До того ж, я виключила молочні продукти, м'ясо, рибу і алкоголь… якби ви знали, як мені весь час хотілося їсти…", - поділилася своїм секретом поп-діва.

Нагадаємо, Аніта Луценко розповіла про всі тонкощі прийому води, адже від неї залежить правильне схуднення.

Раніше Знай.uа повідомляв, зовсім недавно стало відомо про суміш імбиру з лимоном і медом, яка при постійному застосуванні дозволяє не тільки схуднути, але також захиститися від простудних захворювань.

Також Знай.uа писав, британські дієтологи назвали продукти, які дозволять стрімко схуднути, і при цьому не напружуватися.