Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, якими показала, якими повинні бути справжні вболівальниці. Адже, судячи по знімку, телезірка вирушила підкорювати гарячих іспанських футболістів.

На нових фотографіях, які з'явилися в записі Лесі Нікітюк, вона постала на огляд публіки в образі вболівальниці іспанського футбольного клубу Сельта. Одну з фотографій Леся зробила сама на телефон. На цьому селфі вона позує у футболці клубу і тримається рукою за сітку футбольних воріт. Її волосся розпущене, а на обличчі оригінальні сонцезахисні окуляри і мила усмішка.

На другій фотографії, яку хтось зробив для Лесі, вона стоїть біля тих же воріт спиною до камери. І на цьому знімку вже видно, що футболка у Нікітюк іменна з номером 19. Однією рукою вона тримає волосся, а другою вчепилася у сітку воріт. На третьому фото Леся стоїть вже посеред футбольного поля боком до камери. Тут видно, що крім футболки на ній ще й вузькі чорні шорти, Леся позує в спокусливій позі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В підписі до фотографій українська красуня написала: "Станьте частиною команди @rccelta. Більше в сторіс!!! La #LaLigaExperience, #LaLiga, #megogo, #rccelta @megogo_ua". Геолокація до публікації свідчить про те, що фото були зроблені в іспанському місті Віго. Шанувальники не пройшли і повз цієї публікації і почали активно її обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк питаннями та побажаннями, а деякі почали активно обговорювати незвичайний образ телезірки.

Нагадаємо, Леся Нікітюк захопила мережу новим селфі. Телезірка поділилася милим селфі, зробленим на телефон у ресторані Vino e Cucina, який зазначила в геолокації до знімка.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.