Примадонну російської естради Аллу Пугачову не на жарт втомили святкування. Чоловік зірки Максим Галкін повіз її на довгоочікуваний відпочинок. Шоумен не розповідає, де саме подружжя проводять час – проте на фотографіях співачка виглядає різко помолоділою.

Відповідні знімки Галкін опублікував на своїй сторінці в Instagram. Артист щиро привітав усіх шанувальників з Першотравнем. Де саме відпочиває зоряне семейтво, шоумен не пише, але на фотографії не скупиться.

"Вітаємо з Першотравнем! Обіймаємо! Обіймаємо!", – підписав Галкін новий знімок з дівчиною, дуже схожою на Аллу Пугачову.

Фанати стали придивлятися і зрозуміли - час над Примадонною не владний.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Алла Борисівна день від дня все красивіше і красивіше! Ось що значить коли поруч гідний чоловік!!!", "Шикарно виглядає Алла Пугачова!", "По-моєму над нею час не підвладний. Добре виглядає". пишуть шанувальники в коментарях

Похвалили дописники і зачіску Примадонни – відзначивши, що прямі волосся і чубчик артистці дуже личуть.

Колеги Алли Пугачової не залишилися осторонь. Свіжим виглядом помолоділої артистки, яка щойно відзначила 70-річний ювілей, захопилися Наташа Корольова, Олександр Ревва, Яна Рудковська і Вікторія Боня, Сергій Лазарєв.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Нагадаємо, відома російська співачка, дружина Максима Галкіна , 70-річна Алла Пугачова дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила трепетно привітати колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова з днем народження, виставивши дуже незвичайне фото з ним. Так, артистка назвала екс-коханця "друже" і натякнула на його егоїзм, незважаючи на те, що сам "Король поп-музика" все ще закоханий в Примадонну і не приховує своїх почуттів. Варто відзначити, що зірки залишилися друзями і навіть дружать сім'ями.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

"З днем Народження,друже!!!
Будь здоровий,щасливий і «Я»кай як можна довше❤️", - лаконічно підписала Пугачова. Фолловери взялися коментувати: "Якщо б моя колишня написала мені "друже", я б нажрався горілки", "Дивне якесь привітання".