Колишній чоловік української співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу позбувся бізнесу у Києві після скандального розлучення з артисткою.

Про це Мурат написав на особистій сторінці в Instagram.

Зокрема, за словами колишнього чоловіка співачки йому довелося закрити нічний клуб Famous, який нібито протягом п'яти років був одним з найпопулярніших тусовочних закладів Києва. Відомо, що саме у цьому клубі Мурата і засікли з ймовірною коханкою.

Відзначається, що у кінці квітня у стінах клубу відбулось відразу кілька вечірок, які стали прощальними перед остаточним закриттям розважального закладу. Починаючи, з травня 2019 року клуб більше не функціонує.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Я, Мурат, засновник Famous, вдячний кожному з вас! Спасибі, що були всі ці 5 років разом зі мною. Скоро потішу вас новим проектом!" — повідомив Мурат.

Варто нагадати, що Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram відео своїх виступів. Після того, як знаменитість гастролювала з шоу-туром "Діва" Росією, вона вирішила підкорити Німеччину. Так, Лорак вирішила підкорювати публіку Німеччини на своїх концертах відвертими нарядами й провокаційними позами.

Виконавиця виступила в місті Карлсруе. На відео, які артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, поп-діва танцює на сцені в фіолетовому боді з відкритими плечима. Таке вбрання підкреслив ідеальну фігуру 40-річної Ані Лорак: вона "засвітила" пишні груди та ідеальні підтягнуті ніжки і сідниці.

Нагадаємо, Ані Лорак вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала у готелі, вирушивши з шоу-туром "Діва" по Німеччині. Так, артистка вибрала для чергового концерту місто Карлсруе, примірявши довгу теплу толстовку з капюшоном, облягаючі білі лосини і масивні чорні кросівки.

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість вирушила з шоу-туром "Діва" по Німеччині, вибравши для чергового концерту містечко Карлсруе. Так, артиска чомусь вийшла на сцену у відвертому купальнику бузкового кольору і присіла на дошку для серфінгу, проте багатьом шанувальникам такий образ зовсім не сподобався.

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, одягла вкрай невдале вбрання. На своїй сторінці в Instagram Лорак опублікувала кадр, на якому продемонструвала округлі форми.

Виклик Зеленському: зламати систему кришування, Порошенко - монстр корупційних оборудок. Катеринчук