Дочка актриси "Квартал 95" Олени Кравець та її чоловіка Сергія Марія росте справжньою красунею і копією мами. У своєму Instagram Маша ділиться безліччю фото і відео. Дівчина публікує знімки з подорожей (на її сторінці можна знайти фото з Лондона, Нью-Йорка, Риги, Парижа та інших міст), а також відео своїх занять танцями. У лютому Маша відсвяткувала свій 16-й день народження, дівчинка живе з подругою окремо від батьків. А в цей раз Маша опублікувала нові фото у своєму Instagram, якими подякувала своїх підписників, число яких сягнуло 10 тисяч.

На фотографіях, які з'явилися на сторінці Маші Кравець, вона постала на огляд публіки в стильному образі і незвичайному місці. Дівчина зображена в якомусь павільйоні, в якому копошаться люди, але вона, здається, їх не помічає. На ній стильні коричневі штани з чорним поясом і блакитна футболка з незвичайним принтом, поверх якої Маша накинула чорно-коричневий картатий піджак-пальто. Її волосся розпущене і злегка розпатлане, а на обличчі легкий макіяж.

В підписи до фотографій Маша Кравець написала: "10k thanks", а також залишила смайлик у вигляді святкової хлопавки. Підписники дівчини не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її коментувати. Марію засипають компліментами і лайками, називаючи її красунею і копією зіркової мами-красуні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Красива", "Красуня", "Красуня, вітаю!", "Ти завжди на будь-якому фото красива", "Вітаю Маша", "Ура-ура-ура!", "Реально, дуже красива", "Ти дуже гарна дівчина!", "Спасибі тобі!", "Яка красуня", "Така красива", "Красунчик", "Моя любов", "Ти неймовірна", - пишуть захоплені фоловерів в коментарях до фото.

Родина Олени Кравець

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.

Також портал "Знай.uа" писав, що дочка Олени Кравець із "Квартал 95" розбурхала свіжими фото.