Актриса студії "Квартал 95", зірка КВН і учасниця проекту "Жіночий квартал" Ірина Сопонару продемонструвала сексуальне підтягнуте тіло.

Як відомо, зараз актриса разом з колегами по "Кварталу" перебуває в Туреччині на курорті Бодрум. Серію пікантних фотографій 32-річна Ірина опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

На знімках Сопонару позує в сексуальних бікіні, демонструючи тендітну фігуру. Гарячі фото артистки привели в захват шанувальників. В коментарях вони не скупилися на компліменти.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Проте, знайшлися і ті, хто засудив дівчину за те, що вона нібито занадто худа і "її треба нагодувати".

Нагадаємо, дочка актриси "Квартал 95" Олени Кравець і її чоловіка Сергія Марія росте справжньою красунею і копією мами. У своєму Instagram Маша ділиться безліччю фото і відео. Дівчина публікує знімки з подорожей (на її сторінці можна знайти фото з Лондона, Нью-Йорка, Риги, Парижа та інших міст), а також відео своїх занять танцями. У лютому Маша відсвяткувала свій 16-й день народження, дівчинка живе з подругою окремо від батьків. А цього разу Маша опублікувала нові фото в своєму Instagram, якими подякувала своїх дописників, число яких сягнуло 10 тисяч.

На фотографіях, які з'явилися на сторінці Маші Кравець, вона постала на огляд публіки в стильному образі і незвичайному місці. Дівчина зображена в якомусь павільйоні, в якому копошаться люди, але вона, здається, їх не помічає.

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.