Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряної матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

В цей раз Маша Полякова показала чергове "доросле" фото, на якому позує не одна, а в компанії хлопчика. Це фото, як видно, було зроблено в дзеркало в готелі бойфрендом Маші, хоча вона теж, схоже, робила селфі на свій телефон. Дівчинка позує в модному вбранні – на ній світла блузка на чорних гудзиках, а хлопець одягнений в білу футболку.

На знімку видно, що хлопчик поклав руку на плече Маші, вони стоять дуже близько один до одного. На голові у Марії кокетливий чорний капелюшок, а її довге волосся розпущене, на обличчі в обох мила посмішка. У підписі до фотографії Маша Полякова написала: "Твоя людина – та, для кого ти на першому місці сім днів на тиждень, а не тільки тоді, коли дозволяє час і обставини". Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена на єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Численні фоловери дівчинки почали активно обговорювати нову публікацію на її сторінці. Одні радіють, що у Маші з'явився хлопчик, інші ж вважають, що дівчинці рано публікувати такі фото. "Ну все Маша, це любов", "Які милі", "Дуже гарні", "І це тобі лише 14", "Це твій хлопець?", "Начебто тільки, що була така маленька. У свої 14 років мудра, вся в маму. Машенька, моя любов, люблю і бажаю всього хорошого в житті", "Ви дуже гарна пара", "Ти в 14 поїхала з хлопцем на відпочинок?", "Ну, ця любов не на все життя", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.