Актриса "95 кварталу" Олена Кравець зізналася журналістам, що старша дочка, 16-річна Маша живе окремо вже рік.

Про це пише "КП в Україні".

За словами Олени Кравець "відселення" доньки було виключно вимушеним рішенням, адже після народження двійнят сім'я була обтяжена житловим питанням.

Акторка розповіла, що рішенням було прийнято після того, як батьки однієї з подруг напряму звернулись до неї та запропонували переїзд на спільну квартиру.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я крута мама. Це було вимушене рішення. Наша велика родина була трохи обтяжена житловим питанням, і у мене закралася думка, щоб Маша жила окремо. Ми почали шукати можливості і ця можливість дивним чином сама собою утворилася. Батьки однієї з подруг Маші подзвонили мені і сказали: "Лена, ми знаємо, що є така проблема, що ви хочете вирішити це питання, а у нас є рішення. Давайте ваша дочка буде жити з нашою", - говорить актриса.

Крім того вона розповіла, що першим час постійно хвилювалась ща доньку, проте переїзд пішов на користь Маші.

У свою чергу психолог Мирослав Власенко розповів, що ранній переїзд дітей від бзачасту йде на користь. Адже підліток вчиться жити самостійно без сторонньої допомоги.

"Це реально працює. Якщо дитина хоче, його треба відпускати. Особливо якщо дитина перебуває в пубертате. Це вчить людину приймати відповідальність за наслідки того чи іншого вчинку, розуміння як влаштоване життя. Що пачка соди, виявляється, може закінчуватися, як і господарське мило або будь-які інші речі, які під крилом батьків з'являються "самі по собі" і "таке відчуття, що не закінчуються", - говорить наш експерт.

При цьому він відразу ж розповів, що не варто забувати про дитину, яка переїхала від батьків. Він закликав цікавитись життям підлітка та демонструвати готовність прийняти назад.

Крім того психолог відзначив, що існує безліч плюсів від подібних заходів. Адже після переїзду дітей у батьків з'являється більше особистого простору, радість за те, що дитина є незалежною особистістю.

При цьому він розповів, що і діти отримують безліч плюсів свобода дій і вибору; відчуття що його рішення поважають, звідси самостійність, відсутність інфантилізму. Інтерес до життя батьків, хороші відносини з ними через відсутність побутових сварок, які в глобальному плані нічого не важать, а "осад залишається".

Нагадаємо, підопічна Олени Кравець з Квартал 95 показала шикарну фігуру в купальнику.

Як повідомляв "Знай.ua", донька Олени Кравець з "Квартал 95" вразила схожістю з матір'ю.

Також "Знай.ua" писав, що Олена Кравець з Квартал 95 показала любов всього життя.

Зеленский должен оправдать ожидания людей - посадить в тюрьму коррупционеров. Пальчевський