В Ізраїлі терміново прооперували батька Леоніда Агутіна Миколу Петровича. У квітні чоловікові виповнилося 84 роки. Він веде активний спосіб життя - нещодавно брав участь в музичному конкурсі "Голос. 60+", а до цього – одружився на сусідці на ім'я Ніна, яка молодша за нього на 30 років.

Микола Петрович ніколи не скаржився на своє здоров'я. Нещодавно з'ясувалося, що Леонід Агутін і Анжеліка Варум потай вирушили до Ізраїлю робити термінову операцію батькові артиста, передає Starhit.

"Льоня відвіз Миколу Петровича до ізраїльських лікарів через проблеми з легенями. Йому зробили термінову операцію". розповіли джерела в оточенні Агутіна

Агутін старший довгий час не міг прийти в себе після складної операції, тому медики заборонили йому здійснювати перельоти.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"До столиці Микола Петрович з сином добирався спочатку на теплоході – до Греції, а звідти на машині – вже в Росію. Льоня разом з дружиною Анжелікою контролювали лікування, спілкувалися з лікарями. Онуки теж хвилювалися за дідуся. Слава богу, все закінчилося добре". розповіло джерело

Нагадаємо, російська співачка Анжеліка Варум отримує підвищену порцію уваги до власної сім'ї через чутки про постійні зради її чоловіка Леоніда Агутіна. Артистка розповіла про те, як зрозуміти, чи любить тебе чоловік і поділилася порадами з особистого досвіду.

Відповідне повідомлення вона розмістила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Варум зазначила, що вона часто отримує повідомлення щодо можливої зради чоловіка, тому вирішила відкрити дискусію".

"З особистого досвіду:
1. Не плутайте чоловіків з кріпаками, вони від цього швидко втомлюються:)
2. Улюблена жінка для чоловіка не та, з ким стався імпульсивний обмін рідинами, а та, якій він, протягом усього життя, присвячує вірші", - йдеться в повідомленні.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", убита горем Джолі написала заповіт: все для найкращого у світі чоловіка.

Також "Знай.uа" писав про те, що зірка Гри Престолів розповіла про психічні проблеми.