Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона похвалилася фотографією з відпочинку. Наталія опублікувала два фото, а у підписі до них вона розповіла про улюблені книги.

На фотографіях, які з'явилися в записі артистки, вона постала на огляд публіки в незвичному образі. Наталія відображена лежачи на травичці на території готелю Rixos Premium Seagate в Єгипті. Для прогулянки співачка одягла бежеву блискучу кофточку і світлі брюки. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. А ось на другому фото Могилевська, напевно, сама сфотографувала гарний захід сонця. У підписі до фото Наташа розповіла про те, що читає на відпочинку.

"Я дуже люблю прозу Ельчіна Сафарлі. Була можливість почитати трохи на відпочинку. Порадую вас кількома цитатами. У настрої цього фото: «Життя і люди – великий сад квітів. У кожного свої колір, запах, місце, історія. Але абсолютно всі вони улюблені сонцем. Тягнися до сонця, Фінік, чекай його, як би довго не лили дощі». «Знаю, ти не повернешся, але я все одно буду любити тебе. Завжди. Там, всередині, десь між неспокійним серцем і тугими ребрами, ти заповнив все сяючим світлом». «Деколи я думаю, що краще б тебе й не було, і тут же розумію, що краще тебе і немає…». Насолоджуйтеся. Всім гарного вечора. Фото: @a.gridik", - написала Могилевська.

Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію свого кумира і почали активно коментувати і фото, і пост Наташі. Зірку засипають компліментами і побажаннями, а деякі навіть пропозиціями в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".