У мережі з'явилися чутки про смерть російського співака Бориса Моїсеєва після авіакатастрофи в Шереметьєво. Їх причиною послужив коментар співачки під публікацією Альони Апіної.

Виконавиця Сара Окс під постом російської співачки Альони Апіної про трагедію з палаючим літаком, яка забрала життя 41 людини.

"Вибачте, це правда, що Борис Моїсеєв помер?" — написала Сара.

Представники співака спростували цю інформацію. Вони заявили, що на даний момент співак перебуває на реабілітації в Майамі.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Сара зізналася, що сумну новину повідомив їй знайомий, проте інформація не була підтверджена. Російським ЗМІ вдалося зв'язатися з арт-директором Моїсеєва, який назвав подібні чутки "маячнею" і запевнив, що все нормально.

Крім того, концертний директор співака Віталій Фроликов підтвердив, що виконавець на даний момент в Америці і прекрасно себе почуває.

Відомо, що Моїсеєв проходить курс реабілітації в США. Раніше він переніс інсульт і тиждень провів у штучній комі. Він відпочивав в Майамі, де активно займався відновленням власного здоров'я.

При цьому останнім часом він намагався обмежити своє спілкування з пресою. Але йому стає набагато краще і він знову готовий до роботи.

"Не переживайте! Регулярно відвідую лікарів, п'ю таблетки призначені. Були проблеми з цукром в крові, протягом року спостерігався у фахівців, все відновили. Тепер слідкую за харчуванням", — розповів Моїсеєв.

Нагадаємо, хроніку катастрофи в Шереметьєво зібрали в одному відео.

Як повідомляв Знай. ua, авиакатасрофе в Шереметьєво загинув 22-річний бортпровідник.

Знай. ua писав, що Борис Моїсеєв озвучив дату своєї смерті.