Головний герой останнього сезону шоу "Холостяк", відомий український шоумен Микита Добринін з'явився на прем'єрі фільму "Шахрайки" у Києві. Про це передає Clutch.

У вівторок, 7 травня, у кінотеатрі "Оскар" відбулася прем'єра кримінальної комедії "Шахрайки". На заході з'явилися багато знаменитостей, скреди яких Олеся Жураковська, Поліна Логунова, Сергій Костецький, Яна Клочкова та інші.

На прем'єрі помітили і головного холостяка країни Микиту Добриніна, який, на подив прихильників, прийшов на захід один.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відомий український ведучий, головний редактор чоловічого журналу XXL і новий герой культового проекту "Холостяк" Микита Добринін дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кадр з новенької фотосесії, поділившись власними секретами успіху. Так, артист зізнався, що неможливо знайти ідеальний час для початку, а зручний випадок потрібно створювати самому.

"Неможливо знайти ідеальний час для початку. Роботи, нового хобі або запуску свого стартапу. Світ так влаштований: якщо ти хочеш— роби🚀. Просто береш— і робиш. Іноді думаю про те, чого я досяг, якби почав займатися своєю справою раніше? Багато людей постійно чогось чекають— знаку, понеділка, вівторка чи нових обставин. Відмовки скрізь працюють однаково. Людина, яка мріє про бізнес, чекає роками зручного випадку; письменник, співак, спортсмен — усі чекають. Але світ влаштований так, що особливої ситуації не буде, не буде цьої слушної нагоди. Потрібно самому шукати👊🏼.", - поділився порадою Добринін.

Нагадаємо, переможниця "Холостяк-8" вперше показала коханого.

Раніше Знай.uа повідомляв, нова серія Холостяка закінчилася справжнім кошмаром для Добриніна.

Також Знай.uа писав, Іраклі Макацарія показав жорсткі тренування на "Зважені та щасливі".