Катерина Кухар – відома українська прима-балерина Національної опери України імені Тараса Шевченка, Народна артистка України, суддя шоу "Танці з зірками", актриса і просто неймовірно чарівна жінка. Катя активний користувач Instagram, де часто ділиться з шанувальниками фотографіями та новинами свого творчого життя.

Так і цього разу Катерина Кухар поділилася з шанувальниками своїми враженнями від інтерв'ю в програмі "Слава+". Як видно на фото, балерина прийшла на зйомки до Слави Дьоміна в пишному рожево-чорному платті з зачіскою і макіяжем. Свій образ Катерина доповнила бежевими мокасинами, які майже зливаються з сукнею. Балерина відображена в затишних декораціях, сидячи за столиком з інтерв'юером Славою Дьоміним.

У підписі до фото Катерина Кухар розповіла про цю програму. "Іноді ти зустрічаєш людей, з якими тобі легко і комфортно… і розмова сам по собі складається. Слава @slavademin_official один з таких! Ми жартували, сміялися і навіть трохи поплакали… все як у житті. Дивіться наше інтерв'ю на каналі @radioluxfm #youtube. Прошу любити і жалувати. Посилання на інтерв'ю в шапці профілю", - написала балерина.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Зазначимо, що у підписі до відео на YouTube повідомляється, про що розмовляли Катя і Слава. "У новому випуску «Слава+» прима-балерина Катерина Кухар розповість про зарплату балерини, найбільший гонорар, свій образ в проекті «Танці з зірками» і сварки зі своїм чоловіком Олександром Стояновим. Сподобався випуск? Став лайк! В кінці відео – крутий конкурс від Катерини Кухар! Не соромся, візьми участь!", - йдеться в повідомленні.

Шанувальники Катерини Кухар не пройшли повз і почали активно обговорювати її нове фото, а також інтерв'ю, яке вже з'явилося в YouTube. Фанати відзначили красиву сукню Каті і ніжний образ, в якому вона прийшла на інтерв'ю до Слави, якого називають українським Дудем.

Нагадаємо, Катерина Кухар "підпалила" мережу гарячою фігурою у бікіні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кухар підкорила мережу оголеними фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кухар вперше розкрила подробиці таємного шлюбу зі Стояновим.