Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася дуже лагідним фото з букетом червоних троянд, заінтригувавши фанатів. Так, дівчина виглядала дуже щасливою, нещодавно повернувшись з відпочинку у Єгипті, а ще поцікавилася, чи підуть її шанувальники до школи.

"Підете завтра в школу?", - запитала Маша.Фолловери не пройшли повз: "Красотулічка вся в маму😘", "Машенька-ти красуня!", "Дуже красива 🔥🔥", "Так.Класна фотографія😍😍", "Травнева троянда", "мамина Копія! красива дівчина!", "Ти дуже схожа на маму".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.