Головний герой 9 сезону популярного романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Микита Добринін зворушливо привітав свою матір з Днем матері, який в Україні та світі відзначили 12 травня.

Фото з найріднішою людиною та теплі слова привітання Добринін опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Мамо, спасибі, що витримала всі мої дитячі пригоди і дворові бійки. За те, що і зараз витримуєш, і все одно любиш мій складний характер. Мама, ти найбільший джек-пот в житті, ти радість, яку не відчувають навіть переможці Формули-1, ти моя мама. Люблю тебе сильно!", - написав Добринін.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Головний холостяк країни також звернувся до всіх українців.

"Зрозуміло, не тільки сьогодні потрібно радувати мам. Але давайте дамо їм максимум тепла і уваги", - наголосив він.

Нагадаємо, у десятому випуску шоу "Холостяк-9" із проекту пішла Марина, в результаті чого в проекті залишилося три дівчини.

Холостяк 9

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що подальший вибір зіркового холостяка Микити Добриніна на Дашу, Лілію і Софією.

Варто відзначити, що Лілія буда першою дівчиною, яка взагалі отримала троянду від холостяка. Микита відзначив, що у дівчини прекрасна мама, проте йому не сподобалось, що дівчина не показала раніше, як професійно вміє співати. Для виправлення цього моменту їй знадобилася троянда.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Україні триває дев'ятий сезон реаліті-шоу "Холостяк". Цьогоріч головним "холостяком" країни став популярний ведучий та редактор чоловічого глянцю Микита Добринін. Раніше він вже був одружений і зізнався, що стало причиною розлучення.

Також Знай.ua писав про те, що десятий ефір українського шоу про кохання "Холостяк" покинула 22-річна Марина.