Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав трепетне спільне фото з коханою дружиною, щиро посміхаючись на камеру. Так, артист заявив, що ніхто і ніщо не може зіпсувати настрій закоханій парочці, а шанувальники залишилися шоковані тим, як молодо виглядає Примадонна.

"Ніхто і ніщо не може затьмарити нам нашого радісного настрою 😊", - поділився щастям Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "Краса, щастя і любов зашкалюють!🔥😍 Любимо Вас! Будьте щасливі! 😘❤💞", "Красиві 😍", "блін які ж ви класні. Будьте щасливі", "Щастя Вашій родині!!!!❤️🌺🌺🌺", "Стильні, Алла і Макс 😍🔥", "Аллі дуже личитьт зачіска з прямим волоссям. Нехай частіше виходить так у світ", "Такий потік позитиву від вашої фотографії)) жити захотілося", "Боже, як ви прекрасні 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Любимо❤️.".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще